Bagaregården

Stockholmsgatan 40B

STOR, SOLIG HÖRNETTA MED NYRENOVERAT KÖK

En tidig junimorgon hittar Petra Wester sin biträdande jurist, Victoria Fors, död på advokatbyrån Adelsohn & Strands Stockholmskontor. Victoria är festklädd och det står snart klart att hon inte dött en naturlig död. Mer om det kan du läsa i boken Svärmaren (den ligger på golvskåpet i badrummet, om ingen tagit den). Mer om den här lägenheten kan du läsa här:

Det här är en stor etta på populära Stockholmsgatan 40. Det är en hörnlägenhet på hela 46 kvadratmeter, och hörnläget gör att den 1) får in solljuset från tidig morgon till sen eftermiddag, och 2) har många charmiga vinklar och vrår. Det är högt i tak här också, och stilen är pampig parat med modernt; kolla in serveringsskåpen, kolla in beslagen, och kolla in plangolven som löper genom hela hemmet. Köket däremot är totalrenoverat 2016, det är alldeles oanvänt - med induktionshäll och livlig tapet med skyddande glas i botten.

Här är det lätt att trivas, så bli inte det minsta förvånad om du bor kvar i tio år, femton, mer. Läget är synd att klaga på; spårvagnen och motorvägen är på ohörbart avstånd. Att avgiften dessutom är låg och innergården finfin - det gör ju liksom inte ont. Och så är det tillträde omgående. Kom nu på visning (för att se den här ettan och för att kolla om boken ligger kvar)!

55 kvadrat

 

Christina Arnesdotter

0731 - 58 65 55

christina@alvhem.com

 

Hanna Carlsson

0731 - 57 65 55

hanna@alvhem.com

 

Madeleine Wollbrant

0731 - 59 65 55

madeleine@alvhem.com

MADE WITH IN JKPG