ÖPPNA DÖRRAR 5:E OCH 6:E MAJ

Ni undrar säkert vad som kommer att hända hos oss den 5:e och 6:e maj. Vi kommer att ha en keramiker, en gardenista och två konstnärer som ställer ut, dessutom är allt till salu! Utöver det så kommer vår inredare att sälja inredning från sitt lager. Nedan kommer en presentation av våra kreativa utställare.
.

MINAI JANSSON
Arbetar till vardags på kontor, bor i Bagaregården med sambo och dotter. Hon började dreja för några år sedan när hon köpte en lägenhet och ville skapa något unikt. Hon bestämde sig för att göra eget kakel(!) till köket. Efter mycket om och men lyckades hon hyra in sig på en keramikverkstad i Olskroken, Dreja. Hon kavlade kakelplattor en hel sommar och fick nya vänner som lärde henna att dreja, där blev hon kvar.
Minai vill att hennes keramik ska användas, nötas och bli en del av en vacker vardag.
.

IDA SONDELL
Född och uppvuxen på Åland men bor idag på Strömmensberg. Just nu är Ida tjänstledig från från sitt jobb som produktdesigner för att satsa helt på konsten. Mestadels målar hon i akvarell, bläck och så tecknar hon. Till höst börjar hon på konstfack. Ida Sondell
.

PETRA FORSBLAD
En kreativ, sprudlande och glad tjej med stort intresse för blommor och grönt. Bor ett kvarter från oss i Bagaregården. Hon kommer att göra och sälja blomsterdekorationer.
Från tidig ålder samlade Petra på ting från naturen. Stenar, grenar, kottar, skalbaggar… de senare rymde eller dog allt som oftast när hon flyttade sin trädgård in i sovrummet.
Idag är hon utbildad trädgårdsmästare, men fortsätter att plocka in saker från naturen och förädlar dem.
”Du skapar din trädgård där du själv vill ha den. En trädgård kan vara allt från en liten samling växter, stenar, snäckor på fönsterbrädan i din lägenhet, en prunkande trädgårdstomt, en terrass med krukor till stadens parkområden. Det spelar ingen roll om du är novis eller mästare, alla kan ha en trädgård.
Begreppet ‘garden’ rymmer så mycket mer än trädgård. En ‘gardenista’ söker ständigt förnyelse och nya begrepp och ligger gärna i framkanten av trender.”
.

CHRISTER GÅRDESTIG
Bor på Strömmensberg. Är grafiker och tecknare utbildad på Hovedskous grafiklinje (numera Göteborgs konstskola) 1990 till 1992, och efter det tre års måleri på Hovedskous. Christer favoritmotiv är från naturen och då gärna att försöka skildra rörelser i vatten. Han målar och tecknar i ateljé i Konstkollektivet i Mölndal och i grafiktryckateljé i Sulitelmahusens bostadsrättsförening.
.

ANNA FURBACKEN
Anna hjälper oss med konsultationer och stylingar. Det blir en loppis med inredningsprylar från hennes lager. Kom och fynda inredning till loppispriser! Anna Furbacken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

55 kvadrat

 

Christina Arnesdotter

0731 - 58 65 55

christina@alvhem.com

 

Hanna Carlsson

0731 - 57 65 55

hanna@alvhem.com

 

Madeleine Wollbrant

0731 - 59 65 55

madeleine@alvhem.com

MADE WITH IN JKPG