Vår textförfattare Mattias

2017-04-19
Vi har tänkt att presentera de personer vi har omkring oss och som gör att 55 kvadrat är det som vi är. Först ut är vår textförfattare som vi faktiskt har arbetat med ända från början.
När vi startade 55 kvadrat ville vi hitta en person som kunde skriva bra texter till våra presentationer.
Uppdraget var tydligt men kanske inte så enkelt. Skriv om det lägenheter vi säljer, men på ett sätt som inte andra mäklare gör. Sedan starten har Mattias Åkerberg skrivit alla våra lägenhetstexter. En av våra favoriter är lägenhetstexten för Ånäsvägen 56B.

Läs här:

”Vad ska man säga om den här tvåan? Att den är ljus och fräsch och har ett läckert kök från Gaggenau? Nej. Ett någorlunda tränat öga ser direkt att det här är ett renoveringsobjekt med jättestort R. Ett tränat öga – som ditt – ser också möjligheterna bakom det oputsade och under plastmattorna. Massor kan såklart bli bättre här, och precis så fint som du önskar. Så fram med barnasinnet, fram med lusten att renovera. Fram med penslar och tusen idéer. Här finns kakelugnar och en skojig planlösning att ta vara på. Här finns kök och badrum att riva ut (mycket är redan påbörjat, som du ser). Kom på visning – sätt igång!”

Visste ni att Mattias Åkerberg och hans fru Evelina Åkerberg är grundarna till föräldrar sajten rullavagn.nu, för er som är föräldralediga eller har små barn kan vi varmt rekommendera deras hemsida.

Kommentarer

  1. Patric skriver:

    Fin bild!

  2. BobbuBrowne skriver:

    Hello! Cool post, amazing!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

55 kvadrat

 

Christina Arnesdotter

0731 - 58 65 55

christina@alvhem.com

 

Hanna Carlsson

0731 - 57 65 55

hanna@alvhem.com

 

Madeleine Wollbrant

0731 - 59 65 55

madeleine@alvhem.com

MADE WITH IN JKPG