VI GÖR ALVHEM 55 KVADRAT STÖRRE

2018-06-20

Vi på 55 kvadrat mäkleri är fantastiskt glada att från och med den 1 augusti bli ett med Alvhem. Det betyder att Alvhem nu även kommer att finnas i Östra centrum med vår lokalkännedom och Alvhems renommé. Tillsammans kommer vi att utgöra ett starkt team av mäklare, inredare, fotografer, idésprutor, butikspersonal, assistenter, marknadsföringsproffs (…och hundar, ryktas det om).
Tillsammans har vi mer än hundra års erfarenhet av mäkleri och inredning.

Alvhem förmedlar bostäder i Göteborgs innerstad med omnejd, och fokus ligger på väl bevarade fastigheter där originaldetaljer, sunda föreningar och spår av liv och tid värdesätts. Fastigheter som berättar en historia och hem där det syns att någon bor och lever.
Förutom våra kontor på Stockholmsgatan 1 i Bagaregården och Munkebäcksgatan 28 i Kålltorp finns även kontor på Olivedalsgatan 16 i Linnéstaden och Södra Vägen 51 i Lorensberg, där Alvhem har sin otroligt fina inredningsbutik. Våra lokaler i östra kommer förutom att vara kontor även fungera som show rooms med inredning till salu.

Funderar du på att sälja är du mer än välkommen att kontakta oss eller komma förbi något av våra kontor. Självklart är du även välkommen att kon¬takta oss om du behöver bolla renovering, modern byggnadsvård, färgsättning eller inredning.
Välkommen hem till oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

55 kvadrat

 

Christina Arnesdotter

0731 - 58 65 55

christina@alvhem.com

 

Hanna Carlsson

0731 - 57 65 55

hanna@alvhem.com

 

Madeleine Wollbrant

0731 - 59 65 55

madeleine@alvhem.com

MADE WITH IN JKPG