De flesta är väldigt måna om sina bostäder och vill ha en vacker inredning. Det gör att man ofta satsar på nya möbler, tapeter och färg, men något många glömmer är innerdörrarna. Det är dock ett misstag du inte bör göra. Nya dörrar kan faktiskt ge din bostad ett riktigt lyft. Här kan du läsa om var du hittar dörrar av hög kvalitet.

Spara inte in på dörrarna

Många nyare bostäder är inredda med ganska billiga dörrar av låg kvalitet, något som kan ge ett ganska tråkigt intryck. Är situationen sådan hemma hos dig bör du istället satsa på kvalitetsdörrar från Gkdoor, ett företag som verkligen kan sina dörrar. Hos dem hittar dörrar i massivt trä som håller sig vackra i många år. Vill du till exempel ha ett hus inrett i härlig sekelskiftesstil är Gkdoor det självklara valet. De har dörrar i mängder av stilar så att du enkelt kan anpassa dem till ditt hem. Vad sägs om dörrar med glaspartier eller praktiska skjutdörrar? Du hittar också vackra spegeldörrar och mycket mer.

Tumma inte på kvaliteten

Har du tänkt på hur mycket slitage som dörrarna där hemma utsätts för? De öppnas och stängs flera gånger per dag. Vissa dörrar, till exempel badrumsdörren eller dörren till tvättstugan, utsätts också för en del fukt. Har du billiga dörrar i skivmaterial är det lätt att de skadas och börjar se solkiga ut efter en tid. En dörr i massivt trä håller sig däremot fin längre. Dessutom är den möjlig att renovera.