När man bor i en etta samlar man på sig en del grejer precis som i vilken lägenhet som helst. Med det begränsade utrymmet är det lätt att det blir väldigt stökigt. Därför är det viktigt att ha mycket smart förvaring i lägenheten. Får du plats med en bokhylla kan denna lösa många av dina problem. Garderober finns ibland inbyggt i lägenheten annars måste det köpas till. I så fall kan det vara klokt att satsa på en variant med både lådor och möjligheten att hänga upp sina kläder.

Utnyttja utrymmet i lägenheten

En etta har faktiskt mer utrymme än vad man först tror, i alla fall om man tänker lite utanför boxen. Får du inte plats med flera bokhyllor eller garderober på bredden, då får man istället se till höjden. För det går faktiskt att sätta upp flera hyllor över varandra vilket ger väldigt bra förvaringsmöjligheter. Detta går att göra både i själva rummet och i hallen.

Förvaring under sängen

Ett annat tips är att satsa på lådor under sängen. Det finns flera olika modeller som har lådor under själva sängen. Vill du gå steget längre kan du beställa en platsbyggd variant.